جزوه شیمی مواد غذایی ،کد 0295 با فرمت pdf
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 204 |
حجم | 13000 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | |
دسته بندی | جزوه |
توضیحات کامل
فهرست مطالب :
آب
اشکال مختلف آب
برخی خواص و ویژگی های آب
خلوص آب
سختی دائم آب
شکل دستگاه سختی گیری دائم
نقش آب در مواد غذایی
ساختمان مولکولی آب
پدیده جذب و دفع آب
آب آشامیدنی
هیدرات کربن
الیگوساکاریدها
واکنش های شیمیایی قندها
واکنش های دیگر در مورد قندها
پلی ساکاریدها
محدوده یا نقطع ژلاتینه شدن
نشاسته های اصلاح شده
گلیکوژن
سلولز
همی سلولز و پنتوزان ها
سیکلودکسترین ها – دکسترین های حلقوی
پلی دکستروزها
ترکیبات پکتیکی
صمغ ها
انواع صمغ ها
سلولزهای اصلاح شده
فیبر
چربی ها
چربی ها یا روغن های نباتی دانه ها
چربی شیر نشخوار کنندگان
روغن حیوانات دریایی
چربی ها و روغنهای نباتی
تری گلیسیریدها
فسفولیپیدها
بخش غیرقابل صابونی شدن
فساد روغن ها و چربی ها
اتو اکسیداسیون یا اکسیداسیون خود به خودی
چربی های حرارت دیده
برگشت عطر وطعم
هیدروژناسیون چربی ها
کاربرد های مختلف روش های استریفیکاسیون در صنایع غذایی
تغییر محل داخلی استر
خواص فیزیکی چربی ها
خاصیت امولسیون کنندگی یا امولیسفایری
پروتئین های مواد غذایی
ترکیبات اسیدهای آمینه
طبقه بندی پروتئین ها
ساختمان های پروتئین ها
خواص فیزیکی و شیمیای proها
حلالیت پروتئین ها
هیدراتاسیون یا قدرت آبگیری در مورد proها
ویسکوزیته یا گرانروی proها
تراکم و تجزیه proها
رسوب با آنتی کور
تشکیل ژل
دناتوراسیون یا تغییر ماهیت پروتئین ها
توده ای شدن و بهم پیوستن سولفیدریل
تغییرات شیمیایی پروتئین ها
خواص کاری پروتئین ها
روش های کسب اطلاعات در مورد proها و ساختمان آن ها
خواص مربوط به ایجاد فشار اسمزی و بوسیله proها
پروتئین های حیوانی
پروتئین های شهر
پروتئین های گوشت
پروتئین های تخم مرغ
پروتئین های گیاهی
سیستم های کلوئیدی
شیمی کلوئیدی
عوامل موثر در تغییر درجه دیسپرسیون
امولسیون و امولیسیون کننده
مزه مواد غذایی
رابطه ساختمان شیمیایی با مزه ترکیبات
مزه تلخ
اثر متقابل مزه ها بر روی یکدیگر
تشدید کننده های طعم
طعم در بعضی از غذاها
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود